• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

IPNN Café 'Rapid Circular Contracting (RCC) doe je zo'

Geen voorgekookte eindoplossing, maar intensieve samenwerking. Geen programma van eisen, maar een programma van ambities. Geen langlopend proces, maar een strakke doorlooptijd. Met innovatieve en circulaire oplossingen als eindresultaat. Tijdens dit IPNN café staat een nieuwe manier van inkopen centraal: Rapid Circular Contracting (RCC).

Marcel Niemeijer en Marleen van der Ziel van Onlanders bieden je tijdens deze online bijeenkomst als inkoper/inkoopadviseur houvast om met de interne organisatie in gesprek te gaan over deze methode. Ook lichten ze een vaste structuur toe om het in de praktijk te brengen. Vervolgens vertelt Hans de Wit van Veiligheidsregio Fryslân over de ervaringen binnen zijn organisatie over het toepassen van deze inkoopmethode in de praktijk.

Dit IPNN café wordt georganiseerd door de tafel Overheid. Er is ruimte voor vragen en eigen inbreng.

Aanmelden

Programma

9.00 Ontvangst door Thijs Albers (gemeente Het Hogeland) en Gert Olthuis (provincie Groningen), namens de Tafel Overheid
9.05 ‘Rapid Circular Contracting’ door Marcel Niemeijer en Marleen van der Ziel (Onlanders)
9.50 ‘Rapid Circular Contracting in de praktijk’ door Hans de Wit (Veiligheidsregio Fryslân)
10.05 Praktijkervaring van een aanbesteding
10.15 Ruimte voor vragen en discussie
10.30 Einde

Praktische informatie

Datum: woensdag 28 oktober 2020
Tijdstip: 9.00-10.30
Locatie: online bijeenkomst via Microsoft Teams (link volgt)

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor personen van bij Inkoop Platform Noord-Nederland aangesloten instellingen die vanuit hun functie te maken hebben met inkoop en aspirant leden van het IPNN.