• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

IPNN Café 'Het Bouwteam'

Je hoort er wel eens over in de wandelgangen, wanneer je met collega’s praat of je leest er over in de vakliteratuur. Het Bouwteam is een vorm van samenwerking die de laatste tijd enorm in de belangstelling staat. Met de publicatie van de herziene Modelovereenkomst Bouwteam zijn de tools actueel. Maar wanneer is een Bouwteam geschikt voor een project? Hoe pas je het Bouwteam op een goede manier toe? Wat zijn de aandachtspunten? En wat zijn de valkuilen van deze samenwerkingsvorm?

Om antwoord te geven op bovenstaande en alle andere vragen over dit onderwerp heeft de tafel Werken Joost Merema van PRO6 Managers uitgenodigd om ons aan de hand van praktijkvoorbeelden mee te nemen in de wereld van het Bouwteam. Joost is naast zijn dagelijkse werkzaamheden als Projectmanager en Adviseur ook één van de schrijvers van de Modelovereenkomst Bouwteam DG 2020. Uiteraard willen we ook graag de gelegenheid bieden om samen te discussiëren en vragen te bespreken over dit onderwerp om zo ook van elkaar te leren.

Aanmelden

Programma

15.15 Inloop
15.30 Opening door IPNN tafelvoorzitters Gerard Verelst (gemeente Groningen) en Ronald Hulsebos - de Vries (UMCG)
15.40 Samenwerken in een Bouwteam (door Joost Merema, PRO6 managers)
16.30 Ruimte voor vragen en discussie
17.00 Netwerkborrel
17.30 Einde

Praktische informatie

Datum: donderdag 28 oktober 2021, 15.30-17.30
Locatie: Gemeente Groningen, Kreupelstraat 1 (naast Martinitoren)
Maximaal 40 deelnemers.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor personen van bij Inkoop Platform Noord-Nederland aangesloten instellingen die vanuit hun functie te maken hebben met inkoop en aspirant leden van het IPNN.