• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

IPNN Café ‘Juridische en Praktische Knelpunten bij Inkoop’

De IPNN tafel Juridisch organiseert een online bijeenkomst waarin maar liefst drie onderwerpen aan bod komen: knelpunten bij circulair aanbesteden, privacy aspecten in procedures voor E-health toepassingen en voorwaarden in WMO-procedures.

Wat zijn de meest voorkomende juridische en praktische knelpunten bij circulair aanbesteden? En hoe kan dan verbeterd worden? Hoofdspreker mr. Arnold Appelman, advocaat bij DeHaan Advocaten en Notarissen, gaat ons informeren over het onderzoek dat hij in opdracht van Circulair Friesland en MKB Regio Zwolle uitvoert in samenwerking met IPNN, Nevi en Bouwend Nederland.

Vervolgens gaan we kennismaken met jong talent. Drie studenten van de Hanzehogeschool gaan pitchen over hun afstudeeronderzoeken. We starten met Jorrit Feitsma die heeft onderzocht in hoeverre ziekenhuizen in hun aanbestedingsprocedures voor E-Health toepassingen rekening houden met privacy aspecten. Daarna gaan Gerben Bulthuis en Tim Hendriksen ons vertellen over de voorwaarden die gemeenten in WMO-aanbestedingen stellen aan zorgaanbieders en hoe zorgaanbieders die voorwaarden ervaren. Er wordt steeds afgesloten met een stelling zodat er voldoende ruimte is voor interactie.

Aanmelden

Programma

14.45 Inloop
15.00 Opening door Kristel Akkermans (Hanzehogeschool)
15.05 ‘Circulair aanbesteden’ - mr. Arnold Appelman
15.45 Introductiewoord lectoraat Hanzehogeschool
15.50 Pitch I: Jorrit Feitsma - ‘Privacy aspecten’
16.10 Pitch II: Gerben Bulthuis en Tim Hendriksen – ‘Voorwaarden in WMO procedures’
16.30 Ruimte voor napraten
17.00 Einde

Praktische informatie

Datum: donderdag 24 juni 2021, 15.00-17.00
Locatie: online bijeenkomst via Microsoft Teams (link volgt)

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor personen van bij Inkoop Platform Noord-Nederland aangesloten instellingen die vanuit hun functie te maken hebben met inkoop en aspirant leden van het IPNN.