• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De ideale aanbesteding van een software-broker bestaat niet.
Of toch wel?

Een ontmoeting tussen leverancier en aanbestedende dienst

Het inkopen en aanbesteden van een software-broker blijkt landelijk nogal verschillend te zijn. Iets met appels en peren, definities en de zoektocht naar het zorgvuldig definiëren van de behoefte en hetgeen de markt hier wat in kan betekenen. Er lijken meerdere werelden te zijn, zowel tussen leverancier en aanbestedende dienst alsook onderling. Hoog tijd om elkaar eens recht in de ogen te kijken!

Tijdens dit café zal vanuit de leverancierskant Tobias Veldt van SoftwareOne iets vertellen over het speelveld van de markt, Robin Mooijman zal vanuit zijn ervaring als zelfstandig IT-inkoopadviseur de kant van de aanbestedende dienst toelichten. Het kan niet anders dat we daarna een boeiend gesprek krijgen!

Aanmelden IPNN café 21 april 2021

Programma

16.00 Opening door Nynke Appelhof (Gasunie), namens tafel ICT
16.05 Presentatie Leverancier: Tobias Veldt van SoftwareOne
16.30 Presentatie Aanbestedende dienst: Robin Mooijman
16.50 Interactief: ruimte voor vragen, discussie en het delen van ervaringen
17.30 Einde

Praktische informatie

Datum en tijdstip: woensdag 21 april, 16.00-17.30
Locatie: online bijeenkomst via Microsoft Teams (link volgt)

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor personen van bij Inkoop Platform Noord-Nederland aangesloten organisaties en aspirant leden van het IPNN. Dit IPNN café wordt georganiseerd door de tafel ICT. Nodig vooral daarom ook je IT-collega’s uit om aan te sluiten en in gesprek te gaan met elkaar.