• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

IPNN Café - Kick-off IPNN tafel MVOI

We staan als IPNN-leden voor een belangrijke en mooie taak om via inkopen én opdrachtgeverschap een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de organisaties waarvoor we werken.

Tijdens dit IPNN café gaat tafelvoorzitter Albert Geuchies (IUC-Noord) met geïnteresseerden in gesprek om te inventariseren waar de behoefte ligt bij de IPNN-leden op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen (MVOI).

Deze nieuw op te richten IPNN tafel staat in het teken van kennisdelen en organisatorische inbedding van MVOI bij de deelnemende organisaties van IPNN, waarbij de insteek zal zijn om juist regionaal waarde te creëren en impact te maken, waarbij ingezet wordt op samenwerking met de regionale markt.

 

Aanmelden

Programma

15.00 Inloop
15.30 Kick-off tafel MVOI
17.00 Netwerkborrel
18.00 Einde

Praktische informatie

Datum: dinsdag 13 september 15.30-17.00
Locatie: volgt (in de stad Groningen)

De bijeenkomst is gericht op alle leden van de bij IPNN aangesloten organisaties. Stuur deze uitnodiging dus vooral door aan je collega’s. Mocht je niet bij de bijeenkomst aanwezig kunnen zijn, maar wel geïnteresseerd zijn in de IPNN tafel MVOI, dan kun je je interesse kenbaar maken door het sturen van een email aan info@ipnn.nl