• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

IPNN Café 'Het Bouwteam'

Je hoort er wel eens over in de wandelgangen, wanneer je met collega’s praat of je leest er over in de vakliteratuur. Het Bouwteam is een vorm van samenwerking die de laatste tijd enorm in de belangstelling staat. Met de publicatie van de herziene Modelovereenkomst Bouwteam zijn de tools actueel. Maar wanneer is een Bouwteam geschikt voor een project? Hoe pas je het Bouwteam op een goede manier toe? Wat zijn de aandachtspunten? En wat zijn de valkuilen van deze samenwerkingsvorm?

Om antwoord te geven op bovenstaande en alle andere vragen over dit onderwerp had de tafel Werken Joost Merema van PRO6 Managers uitgenodigd om ons aan de hand van praktijkvoorbeelden mee te nemen in de wereld van het Bouwteam. Joost is naast zijn dagelijkse werkzaamheden als Projectmanager en Adviseur ook één van de schrijvers van de Modelovereenkomst Bouwteam DG 2020.

Dit was het eerste fysieke IPNN café sinds februari 2020. Ondertussen waren er wel 15 (!) online IPNN cafés, maar op deze dag weer voor het eerst fysiek bij elkaar.