• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het behalen van maximale waarde met publieke middelen is van alle tijden. Inkoop en contractmanagement binnen de overheid heeft de laatste jaren dan ook een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het IPNN is er echter van overtuigd dat er altijd ruimte zal blijven voor verdere professionalisering en groei van dit vak. Vandaar dat het IPNN een tafel heeft opgericht voor specifiek de overheid. Het doel van deze tafel is om overheidsorganisaties in Noord-Nederland te helpen met het verder professionaliseren en ontwikkelen van hun inkoopfunctie om de regio verder te versterken. Dit doen we door vanuit relevante en actuele thema's gezamenlijk aan de slag te gaan met workshops, inspiratiesessies, lessons learned en best practices. Op deze manier leren wij op een laagdrempelige wijze van elkaar en helpen wij elkaar om de volgende stap te zetten en het elke dag een beetje beter te doen.

Momenteel zijn er inkopers en contractmanagers betrokken van de volgende organisaties, Provincie Groningen, Gemeente Groningen, IUC-Noord, Gemeente Het Hogeland, Nationaal Coördinator Groningen, Waterschap Noorderzijlvest, Werk in Zicht, Openbaar Onderwijs Groep Groningen, Gasunie, Veiligheidsregio Groningen, Hanzehogeschool, Gemeente Oldambt, Gemeente Noordenveld, Gemeente Eemsdelta, Gemeente Stadskanaal, Gemeente Emmen en Gemeente Coevorden.

Ben jij als inkoper, adviseur of contractmanager betrokken bij het inkoopproces van een overheidsorganisatie, wil jij jouw opgedane kennis en ervaring delen en zie jij kansen voor Noord-Nederland om publieke inkoop verder te professionaliseren en wil je graag meewerken aan de ‘tafel Inkopen met Ambitie’ binnen het IPNN? Neem dan contact op via IPNN, dan zetten we je bericht door naar de tafelvoorzitter.