• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Kenneth Graventein nieuwste bestuurslid

Gepubliceerd op: 14-12-2023

Kenneth Graventein is verkozen als het nieuwste bestuurslid van IPNN. Daarmee bestaat het IPNN bestuur nu uit Lidia Atanasov, Jan Kiers, Geke Werkman-Bouwkamp en Kenneth Graventein.

Sinds 2017 is Kenneth Graventein werkzaam bij de provincie Groningen. Daarvoor is hij ruim drie jaar werkzaam geweest bij Het NIC.

In 2019 veranderde de opzet van IPNN en werden de IPNN tafels geïntroduceerd. Dat is het moment waarop Kenneth meer betrokken is geraakt bij de vereniging. Eerst als lid van de Tafel Overheid, vervolgens bij de Tafel MVOI als vicevoorzitter. Tijdens de ALV op 23 november jl. is Kenneth verkozen als bestuurslid.

“Het IPNN kan waarde toevoegen door de bundeling van krachten en kennis”, aldus Kenneth Graventein. “Met IPNN cafés en tafelbijeenkomsten voor en door leden zijn we als geen ander in staat om onderwerpen te agenderen die relevant zijn voor onze leden. We bieden een platform om dit te realiseren en daarmee stellen we onze leden in staat om te bouwen aan een sterk netwerk op een toegankelijke manier.”

“Tijdens mijn bestuursperiode wil ik me onder andere inzetten voor het betrekken van jongere collega's bij het IPNN en het bereiken van onze achterban. De krapte op de arbeidsmarkt en het vinden van de juiste mensen is een grote uitdaging. Hier wil ik ook graag aandacht aan besteden. De mogelijkheden die het IPNN kan bieden voor kennisontwikkeling en netwerken kunnen voor (startende) inkopers en potentiële collega's van meerwaarde zijn en ze mogelijk net dat duwtje in de rug geven om te solliciteren bij één van de leden.”