• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Lidia Atanasov nieuwe voorzitter van IPNN

Gepubliceerd op: 29-11-2023

Lidia Atanasov is op 23 november jl. gekozen als nieuwe voorzitter van Inkoop Platform Noord-Nederland. Lidia is sinds juni 2018 bestuurslid van IPNN en was ook nauw betrokken bij de formele oprichting van de vereniging. Tijdens de ALV in november 2023 heeft Marcel van Putten de voorzittershamer aan haar overdragen.

Sinds 2005 is Lidia Atanasov actief in het inkoopvak. Eerst bij het Agentschap Telecom (ministerie van Economische Zaken), in 2010 heeft ze de overstap gemaakt naar DUO (ministerie van OCW) als Senior Inkoopadviseur. Ze is daar onder andere intensief betrokken geweest bij de totstandkoming van het IUC-Noord. Daar raakte ze ook betrokken bij de voorloper van IPNN: Inkoop Platform Groningen. Sinds november 2018 is Lidia werkzaam bij het UMCG als Teammanager Inkoop.

‘Kennis delen, van elkaar leren, netwerken en de ontwikkeling van de inkoopfunctie’, daar draait het om bij IPNN, volgens Lidia Atanasov. ‘We organiseren regelmatig bijeenkomsten rondom actuele onderwerpen, zo faciliteren we de kennisdeling en het netwerken. Ook middels de thema tafels wordt de samenwerking gezocht. Het lidmaatschap van IPNN is nuttig en interessant, maar vooral ook leuk. Ik kijk er naar uit om IPNN verder te helpen ontwikkelen als hét inkoopnetwerk van Noord-Nederland. De kracht van IPNN is dat we het samen doen: samen zijn we IPNN.’