• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

IPNN Café MVOI 'Met andere waarden'

Roelof de Vries, ‘transitiegids’, neemt ons mee hoe we als inkopers in de transitie naar een houdbare, socialere en circulaire economie invloed hebben in deze tijden van grote en ingrijpende (technologische) veranderingen. Verduurzamen vraagt om samenwerking. Je kunt dit niet alleen. Samenwerken in de keten lijkt de sleutel. Roelof heeft zelf met zijn bedrijf een dergelijk traject doorlopen en weet waar de uitdagingen liggen. Maar vooral heeft hij ervaren waar de kansen liggen.

Laat je inspireren door het verhaal van deze koploper duurzaam ondernemen op een inspirerende locatie. Dit IPNN café vindt plaats bij ‘Bie de Buuf’, een initiatief van de sociale onderneming Toentje in de stad Groningen. Het IPNN café wordt georganiseerd door de IPNN tafel MVOI.

 

Aanmelden

Programma

15.00 Inloop
15.30 ‘Met andere waarden: de invloed van inkopers in de transitie naar een houdbare, socialere en circulaire economie’ door Roelof de Vries
16.45 Ruimte voor vragen en discussie
17.00 Netwerkborrel
18.00 Einde

Praktische informatie

Datum: 4 juli 2024
Tijdstip: 15.30-17.00
Locatie: Bie de Buuf, Paradijsvogelstraat 10, 9713 BV Groningen

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor personen van bij Inkoop Platform Noord-Nederland aangesloten instellingen die vanuit hun functie te maken hebben met inkoop en aspirant leden van het IPNN.