• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Contractmanagement is een thema met mogelijkheden c.q. kansen vanuit verschillende invalshoeken. Al jaren een hot item maar waar nog steeds veel publieke organisaties mee worstelen. Het is boeiend om met elkaar te onderzoeken hoe dit komt en wat het belang is vanuit de inkoopfunctie. Hoe deze veelal in de lijn georganiseerde functie de interesse heeft vanuit een inkoopafdeling. En op welke wijze tot synergie gekomen kan worden.

Welke beelden er over contractmanagement bestaan en wat er leeft bij een MT en/of DT. Hoe je draagvlak kunt creƫren voor deze functie in de organisatie. Welke inrichtingsstappen nodig zijn. Hoe methodieken en/of eenduidige werkwijzen en rolverduidelijking kan bijdragen. En welke relatie er ligt met (on)rechtmatigheid.

We willen graag weten waar contractmanagement nu staat in de organisatie qua ontwikkeling en hoe het gelukt is om daar te komen. Om vervolgens vooruit te blikken naar waar de organisatie naar toe wil/zou moeten groeien op het gebied van contractmanagement.

Interesse in deelname aan deze tafel? Neem dan contact op via IPNN, dan zetten we je bericht door naar de tafelvoorzitter.