• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Contractmanagement is een thema met mogelijkheden c.q. kansen vanuit verschillende invalshoeken. Al jaren een hot item maar waar nog steeds veel publieke organisaties mee worstelen. Het is boeiend om met elkaar te onderzoeken hoe dit komt en wat het belang is vanuit de inkoopfunctie. Hoe deze veelal in de lijn georganiseerde functie de interesse heeft vanuit een inkoopafdeling. En op welke wijze tot synergie gekomen kan worden.

Welke beelden er over contractmanagement bestaan en wat er leeft bij een MT en/of DT. Hoe je draagvlak kunt creëren voor deze functie in de organisatie. Welke inrichtingsstappen nodig zijn. Hoe methodieken en/of eenduidige werkwijzen en rolverduidelijking kan bijdragen. En welke relatie er ligt met (on)rechtmatigheid.

We willen graag weten waar contractmanagement nu staat in de organisatie qua ontwikkeling en hoe het gelukt is om daar te komen. Om vervolgens vooruit te blikken naar waar de organisatie naar toe wil/zou moeten groeien op het gebied van contractmanagement.

Deze tafel is in 2021 opgericht. Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze tafel dan kun je je aanmelden via info@ipnn.nl