• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

IPNN Café 'Wmo aanbestedingen: minder regels, meer dialoog'

De Hanzehogeschool Groningen doet onderzoek hoe regeldruk rond Wmo-aanbestedingen voor gemeenten en zorgaanbieders verminderd kan worden. Een belangrijke voorwaarde voor minder regels is dat partijen elkaar kennen en vertrouwen en van daaruit samen kunnen optrekken in het opstellen van de kaders voor zorg. Ken elkaars processen en wie daarbij betrokken is. Vertrouw op elkaars professionaliteit en bouw een goede samenwerkingsrelatie op. Daarvoor is dialoog nodig. De onderzoekers ontwikkelden een concept instrument waarmee gemeenten en zorgaanbieders spelenderwijs in dialoog gaan.

Tijdens de bijeenkomst zullen Gepke Veenstra, docent-onderzoeker bij het lectoraat Duurzaam Financieren en Ondernemen en Anneloes Scholing, docent-onderzoeker bij het lectoraat Juridische Aspecten van Ondernemerschap u op interactieve wijze laten kennis maken met het instrument. Beide lectoraten zijn onderdeel van het Centre of Expertise Ondernemen van de Hanzehogeschool Groningen. Uw feedback en ervaringen tijden de sessie gebruiken zij voor het maken van de eindversie van hun instrument.

Aanmelden

Programma

15.00 Inloop
15.30 'Wmo aanbestedingen: minder regels, meer dialoog' door Gepke Veenstra en Anneloes Scholing (Hanzehogeschool Groningen)
17.00 Netwerkborrel

Praktische informatie

Datum: 12 maart 2024
Tijdstip: 15.30-17.00
Locatie: Hanzehogeschool Groningen, Zernikecomplex.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor personen van bij Inkoop Platform Noord-Nederland aangesloten instellingen die vanuit hun functie te maken hebben met inkoop en aspirant leden van het IPNN.